Vans AVE Pro. Nové signature tenisky pro ty nejnáročnější

Novinky

21. srpna 2019 | 0 komentářů

Ve spolupráci s jedním ze svých týmových riderů představil Vans další signature model tenisek, které jsou připraveny na každou skejtovačku. Model AVE Pro.

Vans AVE Pro. Nové tenisky od značky Vans, které se s přídomkem dobré zkrátka nespokojí. Nejsou totiž jen dobré, ale byly navrženy tak, aby předčily veškerá očekávání a dopřály vám ten nejlepší zážitek ze skejtování. Pojďme si je trochu představit.

Jedná se o nový signature model, který rozšíří řady našlápnutého line-upu Vans. Na těchto teniskách spolu s Vans spolupracoval jeden z jejich jezdců, Anthony Van Engelen, známý jako AVE.

Pokud jde o Anthonyho, spokojí se pouze s tím nejlepším. V tomto duchu se také nesl celý vývoj těchto tenisek. Své jméno byl ochoten propůjčit jedině nekompromisní, technicky nejvyspělejší skatové botě. Vans proto zkombinoval zesílený DURACAP™ svršek, RapidWeld™ bezešvou konstrukci a komfortní vložku LuxLiner™ pro optimální fit na noze a také odolnost. To vše položené na základě nové konstrukce podrážky UltimateWaffle™, aby tak vznikla nejlepší skejtová obuv.

Anthony Van Engelen

Anthony je rodák ze San Diega, který strávil šest měsíců ze svých puberťáckých let v Rusku, bez skateboardu. Podle jeho slov si díky této zkušenosti začal skateboardingu vážit mnohem víc a když se vracel zpět do USA, měl v hlavě jediný cíl – stát se PRO skejťákem. Během čtyř let se mu to podařilo a dnes je jednou z ceněných osobností amerického skateboardingu.

Ať už skateboarding procházel jakoukoliv érou a vývojem, Anthony se vždycky držel svého přirozeného a surovějšího stylu. Říká se o něm, že je jako býk, který se řítí přes všechno, co mu stojí v cestě.

Pro Vans začal jezdit v roce 2005 a v roce 2009 byl oceněn cenou Transworld SKATEboarding za Nejlepší účast díky videu Mind Field. Dnes spolu se značkou Vans představuje boty, které s Anthonym sdílí charakteristické vlastnosti: Stejně jako Anthony mají přirozený a surovější styl. Navíc mají moderní vychytávky, které poskytují skvělý boardfeel a jistotu při ježdění.

Obě barevné varianty skate bot Vans AVE Pro najdete zde.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk